برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مدار تغذیه ست :lol:
Printable View
مدار تغذیه ست :lol:
سجاد جان، کجای سایت گیگابایت انگلیسی گفته که IR3550 اسم مدار تغذیه هست ؟ خدمت شما :نقل قول:
شما جایی میبینید از IR3550 به تنهایی به عنوان بهترین مدار تغذیه دنیا یاد بشه ؟ تعداد فاز ها، خازن ها و خیلی مسائل دیگه دخیل هست تا بتونیم یک مدار تغذیه را بررسی کنیم!
منم با شما هم عقیده ام که پکیجینگ PowIRStage خوبه اما برای دونستن قدرت یک مدار تغذیه و کاربرد پذیریش باید کاملاً بدونید که تاثیر این Packaging چیه و بیشتر توی چه رنجی هست. بنده هم موافقم که PowIRStage خوبه اما کاربریش به صورت واقعی بسیار خاصه! یعنی جایی که خودشو نشون میده در اورکلاکینگ Extreme هست اونم در فرکانس های خیلی بالا که دلیلش را اگه خواستید خدمتتون میگم. خودتون هم خواستید بشینید آمپر را حساب کنید و با توجه به تعداد فاز ها ببینید.
از حیث 60A بودنش خیلی ساده خدمتتون بگم که هیچ کاربردی نداره با پردازنده های سری های جدید! کما اینکه رقبای گیگابایت هم در هیچ کدوم از مدل هاشون استفاده نمیکنند ازش دیگه و خود گیگابایت هم در سری 9 با توجه به ساختار پردازنده ها ازش دیگه استفاده نمیکنه و از ir3553 داره استفاده میکنه.
از حیث دمای تولیدی، چرا Packaging خوبیه اما !
اما همون طوری که خودتون هم میدونید نسبت دمای تولیدی با فشاری که روشه قیاس میشه و توی حالات معمول دمای تولیدیش تفاوت عمده ای با PowerPAK نداره به اون صورت و توی اورکلاکینگ حرفه ای هم که همچنان گیگابایت داره ازش استفاده میکنه.
جمع بندی:
استفاده از پکیج PowIRStage با IC IR3550 ، پکیج قدرتمند و کارایی را ارائه میکنه اما برای تاثیر شایانش و ملموسش دو تا شرط وجود داره: پردازنده و مدار تغذیه ( به خصوص تعداد فاز ها) جوری طراحی شده باشه که فشار بیاره روشون و دوم اینکه فرکانس کاری و ولتاژ بسیار بسیار بسیار بالا باشه مثل اورکلاکینگ اکستریم.
که گیگابایت در اورکلاکینگ اکستریم در سری های جدید باز هم از PowerIRStage استفاده میکنه با IR3553 که توانایی فوق العاده خوبی را برای اون فرکانس های بالا ایجاد میکنه.
برای همینه که توی مادربردهای رده های پایین تر که کاربری این شکلی وجود نداره، از PowIRStage گیگابایت استفاده نمیکنه و نه تنها گیگابایت بلکه رقباش هم استفاده نمیکنند.
فکر کنم اطلاعات خوبی رد و بدل شد و امیدوارم شما هم ابهاماتی که براتون ایجاد شده بود رفع شده باشه. :11():
دوست گرامی اون مدار تغذیه نیست!!!هر چیزی که توی برد کاری مبنی بر نیرو انجام بده که جز مدار نمیاد عزیز من! giga هم کمی راجب 60 آمپر زیاده روی کرده که اصلا همچین جریان عبوری احتیاج نمیشه!!نقل قول:
به نظر من رمز موفقیت گیگابایت در اورکلاکینگ مخصوصا تو سری OC FORCE همین استفاده همین سیستم تغذیه با کارایی بالاست . ابدا هم مبالغه نکرده . با نگاهی به نتایج رکوردها میشه روی این موضوع استناد که واقعا موثر بوده .:11():
گلپسر ، بالام جان ، منم منظورتو فهمیدم که میگی IR3550 مدار تغذیه نیست بخاطر اینکه مدار تغذیه به مجموعه ی کامل اون قطعاتی میگن که برات لیست کردم ولی این IR3550 فقط ماسفت و درایورشه . حالا کلاس میزاره :Love-ssa~! (1): قطعات مدار تغذیه هستن کهنقل قول:
منم تو پست بالا چی گفتم؟ گفتم IR3550 فقط ماسفت هاشه . حالا دونه دونه بخایم بگیم که این چیه اون چیه ، که نمیشه . منظورم مهم ترین قطعه ی مدار تغذیه ینی PWM و ماسفت هاش بود که ماسفت ها همه پکیج شده هستن ولی PWM هم در قالب مدار تغذیه ی IR3550 جداگانه
این حرفت هم مثل این میمونه که مثلا کسی بگه R9 270X یه گرافیکه اما بگی نه این GPU ی گرافیکه . خوب درسته GPU شه اما دیگه نمیان نمیگن R9 270X به همراه حافظه ی 2 گیگابایتی اش به همراه برد برند فلان به همراه این و اون اش کلا میشن یه گرافیک . اگه کلاس میخای بزاری ، تو پست قبل هم گفتم ، آره حرفت درسته وگرنه کسی که میگه R9 270X طرف حساب شو میکنه . :great:
در حالی که خود گیگابایت هم تو همون سایت گفتش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست . پس بهش بگیم چرا اسم چوک و خازن و ... شو نیاوردی ؟ IR3550 فقط چن آی سی ماسفت توشه؟ چرا دروغ گفتی؟
خوب منم گفتم کاربرد مدار تغذیه توی اورکلاک و همینطور مدار تغذیه ی بهتر ، ینی خنک تر کار کردن PWM و ماسفت ها و ینی یکی از دلایل طول عمر بیشتر مادربرد و اون قطعه هست پس اهمیت مدار تغذیه فقط تو اورکلاک نیست
تو سری جدید رو خبر ندارم از چه مدار تغذیه ای استفاده میکنه و اگه غیر قبلی بود باید میگفت . حالا منبعی که میگی تو سری 9 داره از IR3553 استفاده میکنه کجاست؟ بعد فرق این مدار تغذیه با IR3550 چیه؟ منبع هم بده
ینی چی دمای تولیدی با فشاری که روشه قیاس میشه؟
اینکه مدار تغذیه هست یا نیست رو تو پست بالا گفتمنقل قول:
جریان 60 آمپری هم تو سری جدیدش نگفته و اگه طبق گفته ی اوستا آواژنگ نباشه و گیگا از IR3550 استفاده کرده باشه (که فک کنم همینطور باشه) ، جریان 60 آمپری داره و چیز شاخی هم نیست . ایسوز هم همین قدرت جریان رو داشت
صحبت های نماینده آواژنگ تایید میشه سجاد جان. گیگابایت روی برد های جدیدش از IR3550 استفاده نکرده و دلیلی هم برای استفاده نداشته چون همون جوری که جناب آریایی هم گفتند نیازی به استفاده نیست.نقل قول:
ضمن تشکر از نماینده آواژنگ بابت وقتی که میگذارند،نقل قول:
توضیحاتی که ایشون دادند هیچ ربطی به صحبتی که می فرمایید نداره. اولاً که R9 270X اسم GPU نیست و قیاس اشتباهه. در ثانی همون جوری که ایشون هم اشاره کردند هیچ جا در سایت گیگابایت نگفته IR3550 برترین مدار تغذیه دنیاست، وب سایت فارسی هم چون زیر اون تیتر اومده به اشتباه برداشت شده و گیگابایت منظورش کل مدار تغذیه هست که یکی از المان هاش همین PowerIRstage بوده.
اگه در سایت گیگابایت انگلیسی گفته خب بگید ما هم بدونیم دیگه! :wink:
توی سری جدید هم من شخصاً دیدم اجزای VRM ای که استفاده می کنند و روی مدل های اورکلاکینگ IR3553 استفاده میشه. توی نت هم بگردید احتمالاً هست.
ما میگیم نره شما میگی بدوش ! :1. (35): عزیز شما اول این موضوع را جا بندازید برای خودتون که IR3550 مدار تغذیه نیست تا بعد توضیحات تکمیلی خدمتتون ارائه بشه. میدونید چرا ایشون اصرار میکنند روی این موضوع چون تنها در صورتی میتونید بعد محاسبه کنید که چه فشاری روی این اجزا هست که بتونید نقش این قطعه را در مدار تغذیه به خوبی مجسم کنید اما وقتی میگید این همون مدار تغذیه است تقریباً با اینکه میدونید نیست این مهم امکان پذیر نیست. :11():
در ضمن شما برای اینکه بدونید چه فشاری قرار هست بیاد باید ساختار مدار تغذیه را بدونید و سپس تعداد فاز ها و سایر اجزا را هم در نظر بگیرید. اون وقت وقتی برای یک Haswell یا Haswell Refresh محاسبه کنید میبینید که به 40 آمپر هم شاید نرسه.
در ضمن ایسوس کجا استفاده کرده ؟ لینک بدید لطفاً. :1. (23):
در آخر هم سجاد جان این لحن صحبت کردن داری کلاس میگذاری و ... در شان شما و مجموعه شهر سخت افزار نیست. لطفاً ادب و لحن رسمی را رعایت کنید. :give_rose:
بله بسیار عالی و شیوا توضیح دادید بخش علمی رو.با تشکر دوست گرامینقل قول:
آری. اسمش Curacao هه :Love-ssa~! (1): حالا حتما باید کنف کنی؟ :Love-ssa~! (1):
چه گیری افتادیم :1. (26): گلپسر میدونم و گفتم که یکی این تنها مدار تغذیه نیست و شامل چند IC هه فقط اما توضیح دادم تو بالا . کلاس میزاره :Love-ssa~! (1): نمیزاره :Love-ssa~! (1):
اگه خونده باشی پست قبلی مو که خوندی ، منم همینو گفتم . اما وقتی گفته میشه مدار تغذیه ی IR3550 ، چی بگم ، مثال میزنم ، اشتبا میگی هست (که بود:Love-ssa~! (1):) مثال نمیزنم ، میگی قضیه همین طوری هست که منم تایید کردم تو پستای قبل
یا حالا متوجه شدی حرفمو که هیچ ، یا نشدی که بازم هیچ ولی من حرف هر 3 تا رو تو پستای قبل تایید کردم :great:
تعجبم از اینه که من که متوجه ام چی میگین ، شما هم متوجه شدین چی میگم ، اما هی یه حرف رو میگین :Love-ssa~! (1): تازه مثال هم زدم . گفتی غلطه :Love-ssa~! (1):
والا من که نمیدونم تو سری 9 از کدوم استفاده میکنه و منبعی هم در این باره نداد . اگه میشه یه منبعی بدیه که تایید کنه تو سری 9 از IR3553 استفاده میکنه
من گفتم نره؟ :1. (27): گاو ندیدم اصلا که :Love-ssa~! (1):
این تیکه هم الان 3 باره توضیح دادم هم تو پستای قبلی و هم تو چن خط بالای همین پست . اما وقتی که من 600 بار در این باره توضیح میدم و مثال میزنم و هر چند غلط :Love-ssa~! (1): رد میکنی ، خوب ملومه به جلوتر پیش نمیره ها . فک کنم همه تون متوجه شدین که نظر من و خودتون چیه
والا من محاسبه بلد نیستم . یه کم توضیح میدی که چجوری محاسبه میکنن؟ الان تو IR3550 هر فاز ، ظرفیت عبور 60 اهم رو داره دیگه ؟ درسته؟ این هم معنیش اینه که هر فاز میتونه 60 وات رو تامین کنه؟ آره؟ یه کم توضیح بده
خا چی بگم؟ میدونین منظورم چیه اما کلاس میزارین که IR3550 مدار تغذیه نیست :Love-ssa~! (1): باید دونه دونه اجزاش رو نام برد که تازه بگم مدار تغذیه هه؟
دوست من بنده تا نیم ساعت دیگه باید برم سر کار و شب بیشتر میتونم در خدمتتون باشم.اما اهم که فرمودین ربطی به این معادله شما نداره!!در مورد ایسوس هم که لینک گذاشتید،دوست من اون نوشته در چوک حالت عبور جریان 60 آمپر حرارت چقدر خواهد شد(حداکثر)که البته این یک مادربرد اوورکلاکینگ هستش!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
و در ضمن شاید توی یک برد مثلا یک قطعه توان عبور حداکثر 200w رو داشته باشه این دلیل بر این نیست که بگیم در اون قسمت برد ما 200w توان مصرفی داریم دوست من!